Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to wall collapses in Mumbai
Announces ex-gratia from PMNRF
18 JUL 2021 10:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to wall collapses in Chembur and Vikhroli in Mumbai. He also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh to be given to the next of kin of those who lost their lives and Rs. 50,000 to those injured.
In a series of PMO tweets, the Prime Minister said, "Saddened by the loss of lives due to wall collapses in Chembur and Vikhroli in Mumbai. In this hour of grief, my thoughts are with the bereaved families. Praying that those who are injured have a speedy recovery: PM @narendramodi
Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives due to wall collapses in Mumbai. Rs. 50,000 would be given to those injured."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মুম্বাইদা ফক্লাং নিংখায়বগী থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী ক্ষেত্রীপুরোন লাওথোকখ্রে
18 JUL 2021 10:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মুম্বাইগী চেম্বুর অমসুং ভিখ্রোলিদা ফক্লাং নিংখায়বগী থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ ক্ষেত্রীপুরোন ওইনা লাওথোকখ্রে।
পি.এম.ও.গী ত্বীত পরীং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মুম্বাইগী চেম্বুর অমসুং ভিখ্রোলিদা ফক্লাং নিংখায়বগী থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবা অসি অৱাবা অমনি। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা ঐহাক্কী ৱাখলনা লৈখিদ্রবগী ইমুংগী মনাক্তা লৈজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি: PM @narendramodi
মুম্বাইদা ফক্লাং নিংখায়বগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পি.এম.এন.আর.এফ.তগী ক্ষেত্রীপুরোন ওইনা পীরগনি”।