Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted Ayurvedic physician, Dr. PK Warrier
10 JUL 2021 4:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted Ayurvedic physician, Dr. PK Warrier.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the passing away of Dr. PK Warrier. His contributions to popularise Ayurveda will always be remembered. Condolences to his family and friends. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শক্নাইরবা আয়ুরবেদিক্কী ফীজিসিয়ান দাঃ পি. কে. ৱারিয়রনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
10 JUL 2021 4:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা আয়ুরবেদিক্কী ফীজিসিয়ান দাঃ পি. কে. ৱারিয়রনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “দাঃ পি. কে. ৱারিয়রনা লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা অমনি। মহাক্না আয়ুরবেয়দাবু মীয়ামদা খঙহন্নবা হোৎনখিবা অসিবু মতম চুপ্পদা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং অমসুং মরুপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।