প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰসিদ্ধ আয়ুৰ্বেদিক চিকিৎসক ডাঃ পিকে ওৱাৰিয়াৰৰ দেহাৱসানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
10 JUL 2021 4:25PM by PIB Guwahati
প্ৰসিদ্ধ আয়ুৰ্বেদিক চিকিৎসক ডাঃ পিকে ওৱাৰিয়াৰৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "ডাঃ পিকে ওৱাৰিয়াৰৰ মৃত্যুত শোকাহত হৈছো। আয়ুৰ্বেদৰ জনপ্ৰিয়কৰণৰ অৰ্থে তেওঁৰ বৰঙণি সদায়েই স্মৰণীয় হৈ থাকিব। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধুবৰ্গলৈ সমবেদনা জনালো। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted Ayurvedic physician, Dr. PK Warrier
10 JUL 2021 4:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted Ayurvedic physician, Dr. PK Warrier.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the passing away of Dr. PK Warrier. His contributions to popularise Ayurveda will always be remembered. Condolences to his family and friends. Om Shanti."