Prime Minister's Office
PM condoles assassination of President Jovenel Moïse
09 JUL 2021 8:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the assassination of President Jovenel Moïse and the attack on First Lady Martine Moïse of Haiti.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the assassination of President Jovenel Moïse and the attack on First Lady Martine Moïse of Haiti. My Condolences to the family of President Moïse and the people of Haiti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি জোবেনেল মোইসকী মীহাৎতা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
09 JUL 2021 8:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হাইতিগী রাস্ত্রপতি জোবেনেল মোইসকী মীহাৎত অমসুং ফর্স্ত লেদী মার্তিন মোইসতা এতেক্ত চত্থরকখিবা অদুদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি, "হাইতিগী রাস্ত্রপতি জোবেনেল মোইসকী মীহাৎত অমসুং ফর্স্ত লেদী মার্তিন মোইস্তা এতেক্ত চত্থরকপদা অৱাবা ফোংদোকচরি৷ রাস্ত্রপতি মোইসকী ইমুং মনুং অমসুং হাইতিগী প্রজাশিংগী অৱাবদা ঐহাক শরুক য়াজরি৷"