প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰপতি জোভেনেল মোয়েইছৰ হত্যাৰ ঘটনাত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 JUL 2021 8:23AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাইতিৰ ৰাষ্ট্ৰপতি জোভেনেল মোয়েইছৰ হত্যাকাণ্ড আৰু ফাৰ্ষ্ট লেডী মাৰ্টিন মোয়েইছৰ ওপৰত হোৱা আক্ৰমণৰ ঘটনাত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘ৰাষ্ট্ৰপতি জোভেনেল মোয়েইছৰ হত্যাকাণ্ড আৰু ফাৰ্ষ্ট লেডী মাৰ্টিন মোয়েইছৰ ওপৰত হোৱা আক্ৰমণৰ ঘটনাত দুখিত। ৰাষ্ট্ৰপতি মোয়েইছৰ পৰিয়াল আৰু হাইতিৰ জনসাধাৰণলৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছোঁ।’

Prime Minister's Office
PM condoles assassination of President Jovenel Moïse
09 JUL 2021 8:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the assassination of President Jovenel Moïse and the attack on First Lady Martine Moïse of Haiti.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the assassination of President Jovenel Moïse and the attack on First Lady Martine Moïse of Haiti. My Condolences to the family of President Moïse and the people of Haiti."