Prime Minister's Office
PM greets Chartered Accountants on CA Day
01 JUL 2021 9:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Chartered Accountants on Chartered Accountants' Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to all Chartered Accountants on CA Day. This community has a vital role in India’s progress. I call upon all CAs to keep the focus on excellence so that Indian firms emerge as one of the best globally."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সি.এ. নুমিৎতা চাতরর্দ একাউন্তেন্তশিংদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
01 JUL 2021 9:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাতরর্দ একাউন্তেন্ত নুমিৎতা চাতরর্দ একাউন্তেন্তশিংদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “সি.এ. নুমিৎতা চাতরর্দ একাউন্তেন্তশিংদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি। ভারতকী চাওখৎ থৌরাংদা কম্যুনিতী অসিনা মরুওইবা থৌদাং কয়া অমা লৌবিরি। ঐহাক্না সি.এ.শিংদা খ্বায়দগী ফবা থবক্তা মিয়েং থমদুনা মালেমদা মকোক থোংবা ওইনবা হায়জরি”।