Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted neurologist Dr. Ashok Panagariya
11 JUN 2021 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of noted neurologist Dr. Ashok Panagariya.
In a tweet, the Prime Minister said, "Dr. Ashok Panagariya made a mark as an outstanding neurologist. His pioneering work in the medical field will benefit generations of doctors and researchers. Saddened by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা ন্যুরোলোজিস্ত দাঃ অশোক পনাগারিয়ানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 JUN 2021 6:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা ন্যুরোলোজিস্ত দাঃ অশোক পনাগারিয়ানা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি, “দাঃ অশোক পনাগারিয়ানা মপা লৈত্রবা ন্যুরোলোজিস্ত অমা ওইনা শকখঙখি। মহাক্না হিদাক-লাংথক্কী লমদা তৌখিবা থবকশিংনা দোক্তর অমসুং রিসর্সসরশিংগী মীরোলদা কান্নবা কয়া অমা পীরগনি। মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা অমনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।