Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Rajya Sabha MP, Shri Rajeev Satav
16 MAY 2021 11:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of Rajya Sabha MP, Shri Rajeev Satav Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Anguished by the passing away of my friend from Parliament, Shri Rajeev Satav Ji. He was an upcoming leader with much potential. Condolences to his family, friends and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজ্য সভাগী এম.পি., শ্রী রাজীব সাতবনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
16 MAY 2021 11:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজ্য সভাগী এম.পি., শ্রী রাজীব সাতবজীনা লৈখিদবা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “সংসত্তা ঐহাক্কী মরুপ ওইরম্বা শ্রী রাজিব সাতবজীনা লৈখিদবদা নুংঙাইদবা ফাওই। মহাক অসি মতিক-ময়াই লৈবা হৌরক্লিবা লুচিংবা অমা ওইরমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মরুপ-মপাংশিং অমসুং সপ্পোর্তরশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”