Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Rajya Sabha MP, Shri Rajeev Satav
16 MAY 2021 11:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of Rajya Sabha MP, Shri Rajeev Satav Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Anguished by the passing away of my friend from Parliament, Shri Rajeev Satav Ji. He was an upcoming leader with much potential. Condolences to his family, friends and supporters. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଜ୍ୟସଭା ସାଂସଦ ଶ୍ରୀ ରାଜୀବ ସାତବଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
16 MAY 2021 11:46AM by PIB Bhubaneswar
ରାଜ୍ୟସଭା ସାଂସଦ ଶ୍ରୀ ରାଜୀବ ସାତବଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକଟ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ମୋର ସଂସଦର ବନ୍ଧୁ ଶ୍ରୀ ରାଜୀବ ସାତବଙ୍କ ଦେହାନ୍ତ ଖବର ମୋତେ ଆଶ୍ଚର୍ଯ୍ୟାନ୍ଵିତ କରିଛି । ଆଗାମୀ ଦିନର ସେ ଜଣେ ସମ୍ଭାବୀ ନେତା ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ପରିବାର, ବନ୍ଧୁବର୍ଗ ଏବଂ ସମର୍ଥକଙ୍କୁ ମୋର ସମବେଦନା । ଓମ ଶାନ୍ତି” ।