Prime Minister's Office
PM pays tribute to Maharana Pratap on his Jayanti
09 MAY 2021 10:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Maharana Pratap on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said that Maharana Pratap made Maa Bharti proud by his unparalleled valour, courage and martial expertise. His sacrifice and dedication to the motherland will always be remembered, said Shri Modi.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହାରାଣା ପ୍ରତାପଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
09 MAY 2021 10:40AM by PIB Bhubaneswar
ମହାରାଣା ପ୍ରତାପଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ମହାରାଣା ପ୍ରତାପ ତାଙ୍କର ଅପୂର୍ବ ବୀରତ୍ୱ, ସାହସ ଏବଂ ରଣ କୌଶଳ ଦ୍ୱାରା ମା ଭାରତୀଙ୍କୁ ଗର୍ବିତ କରିଛନ୍ତି । ମାତୃଭୂମି ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ବଳିଦାନ ଏବଂ ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତତା ସର୍ବଦା ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବ, ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।