প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহারানা প্রতাপ্পু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলী কৎখ্রে
09 MAY 2021 10:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারানা প্রতাপ্পু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলী কৎখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহারানা প্রতাপ্পু মহাক্কী মপা লৈত্রবা মথৌনা মরিংজেল অমসুং লালদা হৈ-শিংবা অদুগীদমক ইমা ভারতনা চাওথোকচরি। মহাক্না ইমা লৈবাক্কীদমক কৎথোকখিবা অমসুং নিংজখিবা অদুগীদমক মতম পুম্নমক্তা মহাকপু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Maharana Pratap on his Jayanti
09 MAY 2021 10:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Maharana Pratap on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said that Maharana Pratap made Maa Bharti proud by his unparalleled valour, courage and martial expertise. His sacrifice and dedication to the motherland will always be remembered, said Shri Modi.