প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহাৰাণা প্ৰতাপৰ জয়ন্তী উপলক্ষে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 MAY 2021 10:40AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহাৰাণা প্ৰতাপৰ জয়ন্তী উপলক্ষে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনায়৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে নিজৰ অপ্ৰতীম সাহস, শৌৰ্য আৰু যুদ্ধ কৌশলৰ জৰিয়তে মা ভাৰতীক গৌৰৱান্বিত কৰা মহান যোদ্ধা মহাৰাণা প্ৰতাপক তেওঁৰ জয়ন্তী উপলক্ষে আন্তৰিক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছো৷ মাতৃভূমিৰ প্ৰতি তেওঁৰ ত্যাগ আৰু সমৰ্পণ সদায় স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব৷”

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Maharana Pratap on his Jayanti
09 MAY 2021 10:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Maharana Pratap on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said that Maharana Pratap made Maa Bharti proud by his unparalleled valour, courage and martial expertise. His sacrifice and dedication to the motherland will always be remembered, said Shri Modi.