Prime Minister's Office
PM bows to Sri Sri Harichand Thakur on his Jayanti
09 APR 2021 8:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Sri Sri Harichand Thakur on his Jayanti. In a tweet, Shri Modi said:
“I bow to the great Sri Sri Harichand Thakur on his Jayanti. His life and ideals continue to give strength to several people. He gave immense importance to education and social empowerment. His values are reflected in the kind and compassionate nature of the Matua Community.”
The Prime Minister also shared his recent speech during his visit to Orakandi Thakur Bari.
“Just a few weeks ago, I was at the Orakandi Thakur Bari. I shall always cherish those blessed moments. Sharing my speech at the gathering in Orakandi.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী শ্রী হরিচান্দ থাকুরগী মপোক নুমিৎতা মহাকপু খুরুমখ্রে
09 APR 2021 8:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী শ্রী হরিচান্দ থাকুরগী মপোক নুমিৎতা মহাকপু খুরুমখ্রে।ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা হায় মদুদি:
“ঐহাক্না অফাওবা শ্রী শ্রী হরিচান্দ থাকুর মহাক্কী মপোক নুমিৎতা খুরুমজরি। মহাক্কী পুন্সি অমসুং ৱাখল্লোন্না মীওই কয়া অমদা লেপ্পা লৈতনা থৌনা হাপ্লি। মহাক্না মহৈ-মশিং অমসুং সমাজবু শক্তি পীবদা চাওরবা মরুওইবা থবক কয়া অমা পীখিরম্মী। মহাক্কী মগুন্না মাতুৱা কাংলুপ্তা থৌজাল অমসুং মিনুংশিগী ওইবা মওং-মতৌ কয়া অমা উৎখি”।
প্রধান মন্ত্রীনা ওরাকান্দী থাকুর বারিগী মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা মহাক্না হন্দক্তা ঙাংখিবা ৱারোল পীখি।
“চয়োল খরগী মমাংদা, ঐহাক্না ওরাকান্দী থাকুর বারিদা লৈখি। হৌখিবা মতমশিং অসি ঐঙোন্দা য়াম্না নুঙাইজখি। ওরাকান্দীদা ঐহাক্কী ৱারোল পীখি”।