ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରିଚାନ୍ଦ ଠାକୁରଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
09 APR 2021 8:17PM by PIB Bhubaneswar
ଶ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରିଚାନ୍ଦ ଠାକୁରଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“ମହାନ ଶ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରିଚାନ୍ଦ ଠାକୁରଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ମୁଁ ପ୍ରଣାମ ଜଣାଉଛି । ତାଙ୍କ ଜୀବନ ଏବଂ ଆଦର୍ଶ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କୁ ଶକ୍ତି ଯୋଗାଇ ଆସୁଛି । ସେ ଶିକ୍ଷା ଏବଂ ସାମାଜିକ ସଶକ୍ତିକରଣକୁ ବହୁତ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଇଥିଲେ ତାଙ୍କର ମୂଲ୍ୟବୋଧ ଓ ସହାନୁଭୂତିଶୀଳ ପ୍ରକୃତି ମାତୁଆ ସମ୍ପ୍ରଦାୟରେ ପ୍ରତିଫଳିତ ହୋଇଛି” ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତାଙ୍କ ଓରାକାଣ୍ଡି ଠାକୁର ବାଡ଼ି ଗସ୍ତ ସମୟରେ ପ୍ରଦାନ କରିଥିବା ନିଜର ଭାଷଣ ବାଣ୍ଟିଛନ୍ତି ।
“କିଛି ସପ୍ତାହ ପୂର୍ବରୁ ମୁଁ ଓରାକାଣ୍ଡି ଠାକୁର ବାଡ଼ିରେ ଥିଲି । ମୁଁ ସେହି ମୂହୁର୍ତ୍ତଗୁଡ଼ିକୁ ସବୁବେଳେ ଅନୁଭବ କରୁଥିବି । "

Prime Minister's Office
PM bows to Sri Sri Harichand Thakur on his Jayanti
09 APR 2021 8:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Sri Sri Harichand Thakur on his Jayanti. In a tweet, Shri Modi said:
“I bow to the great Sri Sri Harichand Thakur on his Jayanti. His life and ideals continue to give strength to several people. He gave immense importance to education and social empowerment. His values are reflected in the kind and compassionate nature of the Matua Community.”
The Prime Minister also shared his recent speech during his visit to Orakandi Thakur Bari.
“Just a few weeks ago, I was at the Orakandi Thakur Bari. I shall always cherish those blessed moments. Sharing my speech at the gathering in Orakandi.”