প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে শ্ৰী শ্ৰী হৰিচন্দ্ৰ ঠাকুৰক প্ৰণাম প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 APR 2021 8:17PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী শ্ৰী হৰিচন্দ্ৰ ঠাকুৰৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেওঁক প্ৰণাম জনাইছে৷ টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে কয়,
“জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে শ্ৰী শ্ৰী হৰিচন্দ্ৰ ঠাকুৰৰ প্ৰতি প্ৰণিপাত জনাইছো৷ তেওঁ জীৱন আৰু আদৰ্শই বহু লোকক শক্তি যোগাই আহিছে৷ তেওঁ শিক্ষা আৰু সামাজিক সবলীকৰণৰ প্ৰতি অধিক গুৰুত্ব দিছিল৷ মটুৱা সম্প্ৰদায়ৰ দয়া আৰু কৰুণাৰ চৰিত্ৰত তেওঁৰ মূল্যবোধ প্ৰতিফলিত হয়৷”
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে তেওঁৰ ওৰাকান্দি ঠাকুৰবাৰী ভ্ৰমণৰ সময়ত শেহতীয়া ভাষণো শ্বেয়াৰ কৰে৷
“কেইসপ্তাহমান পূৰ্বে মই ওৰাকান্দি ঠাকুৰবাৰীলৈ গৈছিলো। মই সদায় সেই মুহূৰ্তবোৰ উদযাপন কৰিছো৷ ওৰাকান্দিত সভাত মোক ভাষণ শ্বেয়াৰ কৰিলো৷”

Prime Minister's Office
PM bows to Sri Sri Harichand Thakur on his Jayanti
09 APR 2021 8:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Sri Sri Harichand Thakur on his Jayanti. In a tweet, Shri Modi said:
“I bow to the great Sri Sri Harichand Thakur on his Jayanti. His life and ideals continue to give strength to several people. He gave immense importance to education and social empowerment. His values are reflected in the kind and compassionate nature of the Matua Community.”
The Prime Minister also shared his recent speech during his visit to Orakandi Thakur Bari.
“Just a few weeks ago, I was at the Orakandi Thakur Bari. I shall always cherish those blessed moments. Sharing my speech at the gathering in Orakandi.”