Prime Minister's Office
PM lauds the completion of Arch closure of the Chenab Bridge, World's highest Railway Bridge
05 APR 2021 7:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister has lauded the completion of Arch closure of the Chenab Bridge, World's highest Railway Bridgein Jammu & Kashmir by Indian Railways.
In a tweet, Shri Modi said that capability and trust of the countrymen is setting an example before the world. This feat of construction does not only showcase growing prowess of India in the field of modern engineering and technology but also is an example of changing work culture marked by the ethos of ‘sankalp se siddhi’.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী খ্বাইদগী ৱাংবা রেলৱেগী থোং ওইরিবা চেনাব থোংগী আর্ক ক্লোজর শাবা লোইশিনখিবদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 APR 2021 7:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা জম্মু অমসুং কাশ্মিরদা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা শাবা মালেমগী খ্বাইদগী ৱাংবা রেলৱেগী থোং ওইরিবা চেনাব থোংগী আর্ক ক্লোজর শাবা লোইশিনখিবদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমগী ৱারোলদা শ্রী মোদীনা হায় লৈবাক অসিগী মীয়ামগী মপাঙ্গল অমসুং থাজবা অসিনা মালেমগী মাংদা ফীদমননিংঙাই ওইবা খুদম অমা পীরি। থবক অসিদা মাই পাকখিবনা ভারতনা মোদর্ন ইঞ্জিনীয়রিং অমসুং তেক্নোলোজীগী লমদা তৌবা ঙম্লক্লিবা অসি উৎপদা নত্তনা থবক শুবগী চৎনবীদা ‘সঙ্কল্প সে সিদ্ধি’গী গুনশিং চেন্দুনা অহোংবা লাক্লিবা অসিগী খুদম অমসু ওইরি।