Prime Minister's Office
PM lauds the completion of Arch closure of the Chenab Bridge, World's highest Railway Bridge
05 APR 2021 7:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister has lauded the completion of Arch closure of the Chenab Bridge, World's highest Railway Bridgein Jammu & Kashmir by Indian Railways.
In a tweet, Shri Modi said that capability and trust of the countrymen is setting an example before the world. This feat of construction does not only showcase growing prowess of India in the field of modern engineering and technology but also is an example of changing work culture marked by the ethos of ‘sankalp se siddhi’.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଚେନାବ ନଦୀରେ ବିଶ୍ୱର ଉଚ୍ଚତମ ରେଳ ବ୍ରିଜର ଆର୍ଚ ନିର୍ମାଣ ସମ୍ପନ୍ନକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା
05 APR 2021 7:50PM by PIB Bhubaneswar
ଜାମ୍ମୁ କାଶ୍ମୀରରେ ଚେନାବ ନଦୀ ଉପରେ ଭାରତୀୟ ରେଳପଥ ଦ୍ୱାରା ଆର୍ଚ ନିର୍ମାଣ କାମ ସଫଳତାର ସହ ସମ୍ପନ୍ନ ହୋଇଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏହାକୁ ବେଶ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଦେଶବାସୀଙ୍କ ଦକ୍ଷତା ଓ ବିଶ୍ୱାସ ବିଶ୍ୱ ପାଇଁ ଉଦାହରଣ ସୃଷ୍ଟି କରିଛି ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ନିଜ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି । ଏହି ନିର୍ମାଣ କୁଶଳତା କେବଳ ଆଧୁନିକ ଇଞ୍ଜିନିୟରିଂ ଓ ପ୍ରଯୁକ୍ତି କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତର ବର୍ଦ୍ଧିତ ଶକ୍ତିର ଉଦାହରଣ ନୁହେଁ ବରଂ ସଂକଳ୍ପରୁ ସିଦ୍ଧି ନୀତି ଅନୁପ୍ରାଣିତ ପରିବର୍ତ୍ତିତ କାର୍ଯ୍ୟ ସଂସ୍କୃତିର ପରିଚାୟକ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଟ୍ୱିଟରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି ।