Prime Minister's Office
PM greets people of Arunachal Pradesh on the Statehood Day
20 FEB 2021 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted people of Arunachal Pradesh on the Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to the wonderful people of Arunachal Pradesh on the special occasion of their Statehood Day. The people of this state are known for their culture, courage and strong commitment to India’s development. May Arunachal Pradesh keep scaling new heights of progress."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অরুনাচল প্রদেশকী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা মখোয়গী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
20 FEB 2021 10:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাচল প্রদেশকী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা মখোয়গী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “অরুনাচল প্রদেশকী শিংথানীংঙাই ওইরবা মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেগী থৌরম্না লাকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। রাজ্য অসিগী মীয়াম অসি, মখোয়গী নাৎ, থৌনা অমসুং ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংদা অচেৎপা ফিরেপ লৌবগীদমক খঙনরি। অরুনাচল প্রদেশ অনৌবা চাখৎপগী মতোল অদু লোম্বা ওইরসনু।”