প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ জনসাধাৰণক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
20 FEB 2021 10:01AM by PIB Guwahati
প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "প্ৰতিষ্ঠা দিৱসৰ বিশেষ উপলক্ষত অৰুণাচল প্ৰদেশৰ জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা জনালো। ৰাজ্যখনৰ লোকসকল তেওঁলোকৰ সংস্কৃতি, সাহসিকতা আৰু ভাৰতৰ উন্নয়নৰ অৰ্থে সবল অংগীকাৰৰ বাবে সৰ্বজনবিদিত। অৰুণাচল প্ৰদেশে যেন প্ৰগতিৰ নতুন-নতুন শিখৰ আৰোহণ কৰি গৈ থাকে, তাৰে কামনা কৰিলো।"

Prime Minister's Office
PM greets people of Arunachal Pradesh on the Statehood Day
20 FEB 2021 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted people of Arunachal Pradesh on the Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to the wonderful people of Arunachal Pradesh on the special occasion of their Statehood Day. The people of this state are known for their culture, courage and strong commitment to India’s development. May Arunachal Pradesh keep scaling new heights of progress."