ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ସ୍ଥାପନା ଦିବସରେ ରାଜ୍ୟ ବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
20 FEB 2021 10:01AM by PIB Bhubaneswar
ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ସ୍ଥାପନା ଦିବସରେ ରାଜ୍ୟବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ସୁନ୍ଦର ଅଧିବାସୀମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ ରାଜ୍ୟ ସ୍ଥାପନାର ସ୍ଵତନ୍ତ୍ର ଦିବସ ଅବସରରେ ଅନେକ ଅନେକ ଶୁଭ କାମନା । ଏହି ରାଜ୍ୟର ଲୋକମାନେ ସେମାନଙ୍କର ସଂସ୍କୃତି, ସାହସ ଏବଂ ଭାରତର ବିକାଶ ପାଇଁ ଦୃଢ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଲାଗି ବେଶ ଜଣାଶୁଣା । ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶ ପ୍ରଗତିର ନୂତନ ଶିଖର ଛୁଇଁବା ନେଇ ଆଶା କରୁଛି ।

Prime Minister's Office
PM greets people of Arunachal Pradesh on the Statehood Day
20 FEB 2021 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted people of Arunachal Pradesh on the Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to the wonderful people of Arunachal Pradesh on the special occasion of their Statehood Day. The people of this state are known for their culture, courage and strong commitment to India’s development. May Arunachal Pradesh keep scaling new heights of progress."