Prime Minister's Office
PM to address NASSCOM Technology and Leadership Forum on 17th February
15 FEB 2021 3:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the NASSCOM Technology and Leadership Forum (NTLF) on 17th February 2021 at 12:30 PM via video conferencing.
About NTLF
The 29th edition of NTLF is being organised from 17th to 19th February 2021. It is the flagship event of the National Association of Software and Service Companies (NASSCOM). The theme of this year's event is 'Shaping the future towards a better normal'. The event will host 1600 participants from more than 30 countries and more than 30 products will be showcased during the three-days of talks.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্রধানমন্ত্রীয়ে ১৭ ফেব্রুৱাৰীত নেছকম টেকনলজী এণ্ড লীডাৰশ্বিপ ফ'ৰামক সম্বোধন কৰিব
15 FEB 2021 3:34PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে, ১৭ ফেব্রুৱাৰী ২০২১ত ১২:৩০ বজাত ভিডিঅ' কনফাৰেঞ্চিঙৰ জৰিয়তে নেছকম টেকনলজী এণ্ড লীডাৰশ্বিপ ফ'ৰাম (এনটিএলএফ)ক সম্বোধন কৰিব।
এনটিএলএফৰ বিষয়ে
এনটিএলএফৰ ২৯তম সংস্কৰণ ১৭ৰ পৰা ১৯ ফেব্ৰুৱাৰী ২০২১লৈ আয়োজন কৰা হৈছে। ই হৈছে নেচনেল এছ'চিয়েচন অফ ছফ্টৱেৰ এণ্ড ছাৰ্ভিচ কম্পেনী (নেছকম)ৰ প্ৰধান অনুষ্ঠান। এই বছৰৰ অনুষ্ঠানৰ মূল মন্ত্ৰ হৈছে 'শ্বেপিং দ্য ফিউচাৰ টুৱাৰ্ডছ এ বেটাৰ নৰমেল'। এই অনুষ্ঠানত ৩০খনৰো অধিক দেশৰ পৰা অহা ১৬০০ অংশগ্ৰহণকাৰীক আতিথ্য কৰা হ'ব আৰু তিনি-দিনীয়া আলোচনাৰ সময়ছোৱাত ৩০বিধতকৈও অধিক সামগ্ৰী প্ৰদৰ্শন কৰা হ'ব।