প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফেব্রুৱারী ১৭তা এন.এ.এস.এস.সি.ও.এম. তেক্নোলোজি অমসুং লিদরশিপ ফোরমদা ৱা ঙাংগনি
15 FEB 2021 3:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা ২০২১গী ফেব্রুৱারী ১৭কী নুমিৎয়ুংবা পুং ১২:৩০ তাবা মতমদা এন.এ.এস.এস.সি.ও.এম. তেক্নোলোজি অমসুং লিদরশিপ ফোরুম (এন.তি.এল.এফ.)দা ৱা ঙাংগনি।
এন.তি.এল.এফ.কী মরমদা
এন.তি.এল.এফ.কী ২৯শুবা ইদিসন অসি ২০২১গী ফেব্রুৱারীগী ১৭তগী ১৯ফাওবা শিনগদৌরি। মসি নেস্নেল এসোসিএসন ওফ শোফৱিয়র এন্দ সর্বিস কম্পনিস (এন.এ.এস.এস.সি.ও.এম.)গী মরুওইবা থৌরম অমনি। হন্দক্কী চহিগী থৌরম অসিগী থীম অসি ‘সেপিং দ ফ্যুচর তুৱার্দস এ বেত্তর নোর্মেল’ অসিনি। থৌরম অসিদা লৈবাক ৩০ হেনবদগী হোস্ত ১৬০০ শরুক য়াগনি অমসুং নুমিৎ হুম্নি ৱারী শাবা অসিদা পোত্থোক ৩০ হেন্না উৎকনি।

Prime Minister's Office
PM to address NASSCOM Technology and Leadership Forum on 17th February
15 FEB 2021 3:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the NASSCOM Technology and Leadership Forum (NTLF) on 17th February 2021 at 12:30 PM via video conferencing.
About NTLF
The 29th edition of NTLF is being organised from 17th to 19th February 2021. It is the flagship event of the National Association of Software and Service Companies (NASSCOM). The theme of this year's event is 'Shaping the future towards a better normal'. The event will host 1600 participants from more than 30 countries and more than 30 products will be showcased during the three-days of talks.