Prime Minister's Office
PM to address NCC Rally at Cariappa Ground on 28th January
27 JAN 2021 4:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the rally of the National Cadet Corps at Cariappa Ground in Delhi on 28th January, 2021. Union Defence Minister, Chief of Defence Staff and the three armed services Chiefs will be present on the occasion.
Prime Minister will inspect the Guard of Honour, review March Past by NCC contingents, and witness cultural performance during the event.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৮ জানুৱাৰী তাৰিখে কাৰিপ্পা গ্ৰাউণ্ডত এনচিচি সমদলক সম্বোধন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
27 JAN 2021 4:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৮ জানুৱাৰী ২০২১ তাৰিখে দিল্লীৰ কাৰিপ্পা গ্ৰাউণ্ডত নেচনেল কেডেট কৰ্পছৰ সমদলক উদ্দেশ্যি ভাষণ প্ৰদান কৰিব৷ এই অনুষ্ঠানত কেন্দ্ৰীয় প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী, প্ৰতিৰক্ষাবাহিনীৰ মুৰব্বী আৰু তিনিওটা সশস্ত্ৰবাহিনীৰ মুৰব্বীসকলো উপস্থিত থাকিব৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে গাৰ্ড অব্ অনাৰ পৰিদৰ্শন কৰিব৷ লগতে তেওঁ এনচিচিৰ সদস্যসকলৰ মাৰ্চ পাষ্টৰ অভিবাদন গ্ৰহণ কৰাৰ লগতে সাংস্কৃতিক অনুষ্ঠানতো উপস্থিত থাকিব৷