প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জনুৱারী ২৮দা করিয়াপা গ্রাউন্দদা পাঙথোক্কদবা এন.সি.সি. রেল্লীদা ৱা ঙাঙগদৌরি
27 JAN 2021 4:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারী ২৮, ২০২১দা করিয়াপা গ্রাউন্দদা পাঙথোক্কদবা নেসনেল কেদেত কোরগী রেলীদা ৱা ঙাঙগদৌরি‍। কেন্দ্রগী ঙাকশেল মন্ত্রী, চীফ ওফ দিফেন্স স্তাফ অমসুং আর্ম্দ সর্ভিস অহুমগী মকোকশিংনা থৌরমদুদা শরুক য়াগদৌরি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা থৌরমদুদা গার্দ ওফ ওনর, এন.সি.সি. কন্তিঞ্জেন্তশিংগী মার্চ পাস্ত য়েংগনি অমদি কলচরেল পর্ফোর্মেন্সশিং মীৎয়েং তাগনি‍।

Prime Minister's Office
PM to address NCC Rally at Cariappa Ground on 28th January
27 JAN 2021 4:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the rally of the National Cadet Corps at Cariappa Ground in Delhi on 28th January, 2021. Union Defence Minister, Chief of Defence Staff and the three armed services Chiefs will be present on the occasion.
Prime Minister will inspect the Guard of Honour, review March Past by NCC contingents, and witness cultural performance during the event.