Ministry of Health and Family Welfare
India scales a landmark peak- Active Cases dip below 2% of the Total Cases for the first time
Daily Deaths below 300 since the last 23 days
India reports less than 20,000 Daily New Cases for past 10 days
17 JAN 2021 12:19PM by PIB Delhi
India continues on its steady trajectory of reporting a sustained downfall in the daily new cases and consequential decline in the active cases.
For the first time, India’s share of Active Cases within the total Positive Cases has shrunk below 2% (1.98)%.
In the last 24 hours, 15,144 daily cases have been recorded. The Active Caseload of the country has fallen to 2,08,826. The daily new cases have been below 20,000 for the past 10 days.
The figure shows the change in the Active Cases in the last 24 hours. Kerala has recorded the maximum positive change with an addition of 922 cases whereas Madhya Pradesh shows maximum negative change with a drop of 433 cases.
17,170 new recoveries were registered during the last 24 hours.The share of recovered cases stands at 96.58%. The total recovered cases are 10,196,885. They exceed the active cases by 99,88,059 (48.83 times more).
80.53% of the new recovered cases are observed from 10 States/UTs.
Kerala has reported the highest number of recoveries with 5,011 newly recovered cases in a single day. 3,039 people recovered in Maharashtra in the past 24 hours followed by 930 inUttar Pradesh.
81% of the new cases are from 8 States and UTs.
Kerala continues to report the highest daily new cases at 5,960. It is followed by Maharashtra and Tamil Nadu with 2,910 and 610 new cases, respectively.
Daily fatalities in India are also registering a consistent decline. India has recorded less than 300 daily deaths for the last 23 days.
Six States & UTs have reported 66.30% of the 181 case fatalities in the past 24 hours.
Maharashtra has reported 52 deaths. Kerala saw a fatality count of 27 while West Bengal reported 15 new deaths.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতনা শীংথানিংঙাই ওইবা পন্দুপ অমা য়ৌখ্রে – অহানবা ওইনা এক্তিব কেসশিংনা অপুনবা কেসশিংদগী ২%গী মখাদা হায়থখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ২৩দগী নুংতিগী শীখিবশিং ৩০০গী মখাদা লৈখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ১০ অসিদা নুংতিগী থেংনবা অনৌবা কেসশিং ২০,০০০দগী তানা রিপোর্ত তৌখ্রে
17 JAN 2021 12:19PM by PIB Imphal
ভারতনা নুংতিগী থেংনবা অনৌবা কেসশিংদা চাউনা হন্থবা অমসুং মসিনা মরম ওইরগা এক্তিব কেসশিংদা হন্থরকপগী রিপোর্ত তৌবগী লেপ্পা নাইদবা ত্রেজেক্তরীদা মখা তানা চংশিনখ্রে।
অহানবা ওইনা ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী মনুংদা লৈরিবা এক্তিব কেসশিংগী শরুক অসি ২%গী মখা (১.৯৮%)দা হন্থখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা নুংতিগী থেংনবা কেস ১৫,১৪৪ রেকোর্দ তৌখ্রে। লৈবাক অসিগী এক্তিব কেসলোদ অসি ২,০৮,৮২৬তা হন্থখ্রে। হৌখিবা নুমিৎ ১০নিদগী নুংতিগী থেংনবা অনৌবা কেসশিং ২০,০০০গী মখাদা লৈখ্রে।
ফিগর অসিনা হৌখিবা পুং ২৪দা এক্তিব কেসশিংদা হোংলকপা অদু উৎলি। কেরেলানা অনৌবা কেস ৯২২ হাপচিনবগা লোইননা পোজিতিব চেঞ্জ খ্বাইদগী য়াম্না রেকোর্দ তৌখ্রে। মধ্য প্রদেশনা কেস ৪৩৩ হায়থখিবগা লোইননা নেগেতিব চেঞ্জ খ্বাইদগী তাবা ওইখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা নৌনা ফগৎখিবা ১৭,১৭০ রেজিস্তর তৌখ্রে। ফগৎখিবা কেসশিংগী শরুক অসি ৯৬.৫৮% ওইখ্রে। পুন্না ফগৎখিবা কেসনা ১০,১৯৬,৮৮৫ শুখ্রে। মখোয়না এক্তিব কেসশিংদগী ৯৯,৮৮,০৫৯ হেনগৎখ্রে (শরুক ৪৮.৮৩ হেন্না)।
নৌনা ফগৎখিবা কেসশিংগী ৮০.৫৩%দি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী ওইখ্রে।
কেরেলানা নোংমা খক্তদা নৌনা কেস ৫,০১১ ফগৎখিবগা লোইননা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎখিবগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে। হৌখিবা পুং ২৩দা মহারাস্ত্রদা মীওই ৩,০৩৯ ফগৎখ্রে মতুংদা উত্তর প্রদেশতা ৯৩০ ফগৎখ্রে।
অনৌবা কেসশিংগী ৮১%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৮দগী ওইখ্রে।
কেরেলানা কেস ৫,৯৬০ রিপোর্ত তৌদুনা নুংতিগী থেংনবা অনৌবা কেস খ্বাইদগী ৱাংবা ওইখ্রে। মহারাস্ত্র অমসুং তামিল নাদুনা মথং শিৎনা অনৌবা কেস ২,৯১০ অমসুং ৬১০গা লোইননা মতুং ইন্নখ্রে।
ভারত্তা নুংতিগী শীবগী মশিংসু লেপ্তনা হন্থরকপগী রেজিস্তর তৌরি। হৌখিবা নুমিৎ ২৩দা ভারতনা নুংতিগী শীবা অসি ৩০০তগী তানা রেকোর্দ তৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা শীখিবগী কেস ১৮১গী ৬৬.৩০%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. তরুক্তগী ওইখ্রে।
মহারাস্ত্রনা শীখিবা ৫২ রিপোর্ত তৌখ্রে। কেরেলাদা শীখিবগী মশিং ২৭ ওইখ্রে অমরোমদা ৱেস্ত বেঙ্গলদা নৌনা শীখিবা ১৫ রিপোর্ত তৌখ্রে।