Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri D Prakash Rao
13 JAN 2021 6:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri D Prakash Rao.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of Shri D Prakash Rao. The outstanding work that has been done will continue motivating people. He rightly saw education as a vital means to empowerment. I recall my meeting with him in Cuttack a few years ago. Condolences to his family and admirers. Om Shanti".

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী দি. প্রকাশ রাও লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
13 JAN 2021 6:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী দি. প্রকাশ রাওনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি, “শ্রী দি. প্রকাশ রাওনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুঙাইতবা ফাওই। মহাক্না তৌরম্বা মপা লৈত্রবা থবকশিংনা মীওই প্রজা কয়াদা পুক্নিং থৌগৎতুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না মহৈবু শক্তি পীনবা পাম্বৈ ওইনবা অচুম্বা মিয়েং উখি। ঐহাক্না চহি খরগী মমাংদা মহাক্কা কত্তক্তা থেংনখিবা নিংশিংলি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নিংজবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোক্লি। ওঁ শান্তি”।