Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Shri Roddam Narasimha
15 DEC 2020 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri Roddam Narasimha.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Roddam Narasimha personified the best of India’s tradition of knowledge and enquiry. He was an outstanding scientist, passionate about leveraging the power of science and innovation for India’s progress. Pained by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী ৰোদ্দম নৰসিমহাৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোকপ্ৰকাশ
15 DEC 2020 9:55AM by PIB Guwahati
শ্ৰী ৰোদ্দম নৰসিমহাৰমৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
আজি এক টুইট বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়েকয়, “ শ্ৰী ৰোদ্দম নৰসিমহা ভাৰতৰ জ্ঞানচৰ্চা আৰু অনুসন্ধিৎসাৰ শ্ৰেষ্ঠ ঐতিহ্যক আগবঢ়াই নিছিল। তেওঁ আছিল এগৰাকী অসামান্য বিজ্ঞানী, ভাৰতৰ উন্নয়নৰ বাবে যিয়ে উদ্ভাৱন আৰু বিজ্ঞানৰ ক্ষমতাক অভীষ্ট লক্ষ্যত উপনীত কৰোৱাৰ উপাদান হিচাপে বিবেচনা কৰিছিল। তেখেতৰ মৃত্যুতমই শোকাহত। তেখেতৰ পৰিয়ালৰ সদস্য আৰু বন্ধু-বান্ধবলৈ মোৰ গভীৰ সমবেদনা জনাইছো। ওঁ শান্তি।”