প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী রোদদাম নরসিমহা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোক্লি
15 DEC 2020 9:55AM by PIB Imphal
শ্রী রোদদাম নরসিমহা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
তুইত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ ভারতকী মমাংঙৈগী লৌশিং অমসুং থিজিনবগী খ্বাইদগী ফবা অদু শ্রী রোদদাম নরসিমহানা মহুৎশীল্লে। মহাক ভারত চাউখৎনবা সাইন্স অমসুং অনৌবা পুথোকপগী শক্তি শীজিন্নবা পামখিবা মশক নাইবা সাইন্তিস্ত অমনি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওরে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Shri Roddam Narasimha
15 DEC 2020 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri Roddam Narasimha.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Roddam Narasimha personified the best of India’s tradition of knowledge and enquiry. He was an outstanding scientist, passionate about leveraging the power of science and innovation for India’s progress. Pained by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti."