Prime Minister's Office
PM Greets Isreal and Jewish People on Hannukkah
10 DEC 2020 7:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted the people of Israel and Jewish friends all over the world on Hannukkah festival.
In a tweet Shri Modi said
"Chag Hannukkah Sameach to the friendly people of Israel and Jewish friends all over the world. May the festival bring peace and light in our lives and kindle more warmth to the relationship between our people."
The tweet was tagged to Prime Minister Benjamin Netanyahu and President Reuven Rivlin of Isreal. The Prime Minister Narendra Modi also tweeted in Hebrew.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হনুকাহনা লাকপদা পি.এম.না ইজরেল অমসুং জেৱিশকী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
10 DEC 2020 7:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হনুকাহ কুম্মৈনা লাকপদা মালেম শিনবা থুংনা লৈরিবা ইজরেল অমসুং জেৱিশকী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা শ্রী মোদীনা হায়, “মালেম শিনবা থুংনা লৈরিবা ইজরেল অমসুং জেৱিশকী মরূপ ময়ামগী মফমদা চগ হনুকাহ সৈমইচ। কুম্মৈ অসিনা ঐখোয়গী পুন্সিদা ইংথবা অমসুং মঙাল পীনবীবা ওইরসনু অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগী মরী অসি মপাঙ্গল কনশিনবা ওইরসনু।”
ত্বীৎ অদু ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী নেতন্যহু অমসুং রাস্ত্রপতি রুবেন রিব্লিন্দা তেগ তৌখি। প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিব্রু লোন্দসু ত্বীৎ তৌখি।