ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ହାନୁକ୍କା ଅବସରରେ ଇସ୍ରାଏଲବାସୀ ଓ ଇହୁଦୀମାନକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
10 DEC 2020 7:08PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଇସ୍ରାଏଲବାସୀ ଓ ବିଶ୍ଵର ବିଭିନ୍ନ ସ୍ଥାନରେ ବସବାସ କରୁଥିବା ଇହୁଦୀମାନଙ୍କୁ ହାନୁକ୍କା ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ ଯୋଗେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଜଣାଇଛନ୍ତି, “ଇସ୍ରାଏଲବାସୀ ଓ ଇହୁଦୀ ବନ୍ଧୁମାନଙ୍କ ଚାଗ ହାନୁକ୍କା ସମେଚ ପର୍ବ ଆମମାନଙ୍କ ଜୀବନରେ ଶାନ୍ତି ଓ ଆଲୋକ ଆଣିବା ସହ ଆମ ବନ୍ଧୁତ୍ଵକୁ ଅଧିକ ସୁଦୃଢ କରେ” ।
ଏହି ଟ୍ଵିଟରେ ଇସ୍ରାଏଲ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ବେଞ୍ଜାମିନ ନେତାନ୍ୟାହୁ ଓ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ରିଉଭେନ ରିଭ୍ଲିନଙ୍କୁ ଟ୍ୟାଗ କରାଯାଇଛି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମଧ୍ୟ ଏହାକୁ ହେବ୍ର୍ୟୁ ଭାଷାରେ ଟ୍ଵିଟ କରିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM Greets Isreal and Jewish People on Hannukkah
10 DEC 2020 7:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted the people of Israel and Jewish friends all over the world on Hannukkah festival.
In a tweet Shri Modi said
"Chag Hannukkah Sameach to the friendly people of Israel and Jewish friends all over the world. May the festival bring peace and light in our lives and kindle more warmth to the relationship between our people."
The tweet was tagged to Prime Minister Benjamin Netanyahu and President Reuven Rivlin of Isreal. The Prime Minister Narendra Modi also tweeted in Hebrew.