Prime Minister's Office
PM interacts with Tamil Nadu CM on the conditions prevailing due to Cyclone Burevi
02 DEC 2020 8:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has interacted with Tamil Nadu Chief Minister Thiru Edappadi K Palaniswami on the conditions prevailing in parts of the state due to Cyclone Burevi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Had a telephone conversation with Tamil Nadu CM Thiru @EPSTamilNadu Ji. We discussed the conditions prevailing in parts of the state due to Cyclone Burevi. Centre will provide all possible support to TN. I pray for the well-being and safety of those living in the areas affected."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তামিল নাদুগী সি.এম.গা লোইননা সাইক্লোন বুরেবিনা মরম ওইরগা ওইরক্লিবা ফীভমশিংগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে
02 DEC 2020 8:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তামিল নাদুগী মুখ্য মন্ত্রী থিরু এদাপ্পাদি কে পলানিস্বামিগা লোইননা সাইক্লোন বুরেবিনা মরম ওইরগা রাজ্য অসিগী শরুক কয়াদা ওইরক্লিবা ফীভমশিংগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "তামিল নাদুগী সি.এম. থিরু @EPSTamilNaduগা তেলিফোন্দা ৱারী শাখি। ঐখোয়না সাইক্লোন বুরেবিনা মরম ওইরগা রাজ্য অসিগী শরুক কয়াদা ওইরক্লিবা ফীভমশিংগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি। কেন্দ্রনা তি.এন.দা তেংবাং পুম্নমক পীগনি। শোকহল্লবা মফমশিংদা লৈরিবা মীওইশিংগীদমক্তা ঐহাক্না শাফনা লৈনবা থৌনিজরি।"