প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বুৰেভি ঘূৰ্ণীবতাহৰ বাবে সৃষ্টি হোৱা পৰিস্থিতিৰ সন্দৰ্ভত তামিলনাডুৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাৰ্তালাপ
02 DEC 2020 8:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তামিলনাডুৰ মুখ্যমন্ত্ৰী থিৰু এড়াপ্পড়ী কে পালানীস্বামীৰ সৈতে বুৰেভি ঘূৰ্ণীবতাহৰ বাবে ৰাজ্যখনৰ বিভিন্ন প্ৰান্তত সৃষ্টি হোৱা পৰিস্থিতিৰ সন্দৰ্ভত বাৰ্তালাপ কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “তামিনলাডুৰ মুখ্যমন্ত্ৰী থিৰু @EPSTamilNadu জীৰ সৈতে টেলিফোনযোগে কথা পাতো৷ আমি বুৰেভি ঘূৰ্ণীবতাহৰ বাবে ৰাজ্যখনৰ বিভিন্ন প্ৰান্তত সৃষ্টি হোৱা পৰিস্থিতিৰ সন্দৰ্ভত আলোচনা কৰো৷ কেন্দ্ৰই তামিলনাডুৰ প্ৰতি সম্ভাৱ্য সকলোধৰণৰ সহায় আগবঢ়াব৷ ক্ষতিগ্ৰস্ত এলেকাত বসবাস কৰা লোকসকলৰ সু-স্বাস্থ্য আৰু সুৰক্ষাৰ বাবে মই প্ৰাৰ্থনা জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM interacts with Tamil Nadu CM on the conditions prevailing due to Cyclone Burevi
02 DEC 2020 8:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has interacted with Tamil Nadu Chief Minister Thiru Edappadi K Palaniswami on the conditions prevailing in parts of the state due to Cyclone Burevi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Had a telephone conversation with Tamil Nadu CM Thiru @EPSTamilNadu Ji. We discussed the conditions prevailing in parts of the state due to Cyclone Burevi. Centre will provide all possible support to TN. I pray for the well-being and safety of those living in the areas affected."