Prime Minister's Office
List of Agreements acknowledged on the occasion of India-Luxembourg Virtual Summit
19 NOV 2020 8:33PM by PIB Delhi
Sl.No Agreement Description
1.
MoU between India International Exchange (India INX) and Luxembourg Stock Exchange
Provides for cooperation in financial services industry, maintenance of orderly markets in securities respective country, ESG (environmental, social and governance) and green finance in the local market.
2.
MoU between State Bank of India and Luxembourg Stock Exchange
Provides for cooperation in financial services, industry maintenance of orderly markets in securities respective country, ESG (environmental, social and governance) and green finance in the local market.
3.
MoU between Invest India and Luxinnovation
Supporting and developing mutual business cooperation between Indian and Luxembourg companies, including promotion and facilitation of inbound FDI, coming from or proposed by Indian and Luxembourgish investors.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত-লক্সম্বর্গ ভর্চুএল সমিৎ মনুংদা য়ানখিবা ৱারোলশিংগী পরেং
19 NOV 2020 8:33PM by PIB Imphal
সি.নং. য়ান-ৱারোল অকুপ্পা ৱারোল
১. ইন্দিয়া ইন্তর্নেস্নেল এক্সচেঞ্জ (ইন্দিয়া আই.এন.এক্স.) অমসুং লক্সম্বর্গ স্তোক এক্সচেঞ্জগী মরক্তা এম.ও.য়ু.
ফাইনান্সিএল সর্বিসেস ইন্দস্ত্রীদা তেংবাং, মরী লৈনবা লৈবাক্তা ওর্দরলী মার্কেৎশিং মেন্তিনেন্স তৌবা, লোকেল মার্কেৎতা ই.এস.জি. (ইনভাইরনমেন্ত, সোসিএল অমসুং গোভর্নেন্স) অমসুং গ্রীন ফাইনান্সতা তেংবাং পীনবা।
২. ভারতকী স্তেৎ বেঙ্ক অমসুং লক্সম্বর্গ স্তোক এক্সচেঞ্জকী মরক্তা এম.ও.য়ু. ফাইনান্সিএল সর্বিসতা তেংবাং পীনবা, মরী লৈনবা লৈবাক্তা ওর্দিনরী মার্কেৎকী মেন্তিনেন্স, লোকেল মার্কেৎতা ই.এস.জি. (ইনভাইরনমেন্ত, সোসিএল অমসুং গোভর্নেন্স) অমসুং গ্রীন ফাইনান্সতা তেংবাং পীনবা।
৩. ইনভেস্ত ইন্দিয়া অমসুং লক্সিনোভেসনগী মরক্তা এম.ও.য়ু.
ভারত অমসুং লক্সম্বর্গকী কম্পনীশিংগী মরক্তা অমগা অমগা ললোন-ইতিক তৌনবদা তেংবাং পীনবা অমসুং চাউখৎ-থৌরাং, মসিদা ইনবাউন্ত এফ.দি.আই.গী প্রমোসন অমসুং ফেসিলিতেসন পীবা য়াওরি।