প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপাগী হায় জম্পতা সিলভর ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা সর্ভেশ কুশারেগী মফমদা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে
28 JUL 2026 2:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্লাশগো কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপাগী হায় জম্পা ইভেন্ততা সিলভর মেদল ফংবগীদমক সর্ভেশ কুশারেগী মফমদা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা সর্ভেশ কুশারেগী অচেৎপা অমসুং লেপ্পা লৈতনা হোৎনবা অদুবু থাগৎখি অমসুং মায় পাকপা অসি থোয়দোক হেন্দোকপা অমা ওইনা ফোঙদোকখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভারতনা মহাক্কীদমক চাওথোকচৈ অমসুং তুংদা মহাক্কী মায় পাকপা কয়া অমগীদমক্তা য়াইফ-পাওজেল পিখি।
প্রধান ম ন্ত্রীনা X তা ইখি;
"#সি.দব্ল্যু.জি.২০২৬তা নুপাগী হায় জম্পতা সর্ভেশ কুশারেগীদমক্তা য়েংননিংঙায় ওইবা সিলভর অমা! মহাক্কী অরেপ্পা ৱারেপ অমসুং লেপ্পা লৈতনা হোৎনবা অসি থোইদোক্না শিংথানিংঙাই ওইরি। মহাকপু থোয়দোক হেন্দোক্না মায় পাকপা অসিগীদমক নুংঙায়বা ফোঙদোকচরি। ভারতনা মহাক্কীদমক্তা চাওথোকচৈ। মতুংদা হেন্না-হেন্না মায় পাকপা কয়া অমা ফংননবা য়াইফ-পাওজেল পিজরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Sarvesh Kushare on winning Silver in Men’s High Jump at Commonwealth Games 2026
28 JUL 2026 2:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Sarvesh Kushare on winning the Silver medal in the Men’s High Jump event at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister lauded Sarvesh Kushare’s determination and consistency and described the achievement as outstanding.
Shri Modi said that India is proud of him and wished him many more successes in the future.
The Prime Minister wrote on X;
“A spectacular Silver for Sarvesh Kushare in Men’s High Jump at #CWG2026! His determination and consistency have been noteworthy. Congratulations to him on this outstanding achievement. India is proud of him. Wishing him many more successes ahead.”