প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্কাইরুত এরোসস্পেসকী পৱন চন্দনা অমসুং নাগা ভারত দাকাগা ৱারী ৱাতায় তৌখ্রে
27 JUL 2026 10:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি স্কাইরুত এরোস্পেসকী পৱন চন্দনা অমসুং নাগা ভারত দাকাগা নুংঙাইনা ৱারী শানখি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
নুংঙাইরবা হীরম কয়াগী মথক্তা বিক্রম-১ কী মায় পাকপা মখোয়গী ৱারী শাবদা য়াওখি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি। মখোয়গী হৌজিক ফাওবগী খোঙচৎ অমসুং তুংদা লাক্কদবশিংগী মতাঙদা মখোয়গী ৱাখল্লোন তাবদা মহাক্না নুংঙাইবা ফোঙদোকখি।
শ্রী মোদীনা মখোয়গী ইচঙ থৌবা, অনিংবা অমসুং অফবা ৱাখল্লোনশিংদা ঐখোয়গী প্রাইভেত স্পেস ইকোসিস্তেমগী মশক মচু নাইরবা ৱাখল্লোনগী মমি তারি হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি, অমসুং স্কাইরুত কাঙবু পুম্বদা য়াইফ পাউজেল পীখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি:
“স্কাইরুত এরোস্পেসকী পৱন চন্দনা অমসুং নাগা ভারত দাকাগা লোয়ননা নুংঙাইরবা ৱারী ৱাতায় শাখি।
নুংঙাইরবা হীরম কয়াগী মথক্তা বিক্রম-১ কী মায় পাকপা ঐখোয়গী ৱারী শাবদা য়াওখি। মখোয়গী হৌজিক ফাওবগী খোঙচৎ অমসুং তুংদা লাক্কদবশিংগী মতাঙদা মখোয়গী ৱাখল্লোন তাবদা নুংঙাইবা ফাওই। মখোয়গী ইচঙ থৌবা, অনিংবা অমসুং অফবা ৱাখল্লোনশিংদা ঐখোয়গী প্রাইভেত স্পেস ইকোসিস্তেমগী মশক মচু নাইরবা ৱাখল্লোনগী মমি তারি।
স্কাইরুত তীম পুম্বগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Pawan Chandana and Naga Bharath Daka of Skyroot Aerospace
27 JUL 2026 10:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared that he had a great interaction with Pawan Chandana and Naga Bharath Daka of Skyroot Aerospace.
The Prime Minister noted that the success of Vikram-1 naturally featured prominently in their discussion, in addition to many other interesting subjects. He expressed happiness to hear about their journey so far and their insights on what lies ahead.
Shri Modi stated that their energy, ambition and positivity reflect the vibrant spirit of our private space ecosystem, and conveyed his best wishes to the entire Skyroot team.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"A great interaction with Pawan Chandana and Naga Bharath Daka of Skyroot Aerospace.
The success of Vikram-1 naturally featured prominently in our discussion, in addition to many other interesting subjects. Happy to hear about their journey so far and their insights on what lies ahead. Their energy, ambition and positivity reflect the vibrant spirit of our private space ecosystem.
Best wishes to the entire Skyroot team."