প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্কাইৰুট এৰ’স্পেচৰ পৱন চন্দনা আৰু নগা ভাৰত ডাকাৰ সৈতে মত বিনিময় কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
27 JUL 2026 10:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কয় যে তেওঁ স্কাইৰুট এৰ’স্পেচৰ পৱন চন্দনা আৰু নগা ভাৰত ডাকাৰ সৈতে মত বিনিময় কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে বিক্ৰম-১ৰ সফলতাৰ বিষয়ে স্বাভাৱিকতে তেওঁলোকৰ আলোচনাত স্থান লাভ কৰে। ইয়াৰ উপৰি আন বহু আকৰ্ষণীয় বিষয়ত আলোচনা কৰা হয়। তেওঁলোকে এইপৰ্যন্ত কৰা যাত্ৰা আৰু আগন্তুক পৰিকল্পনাৰ বিষয়ে জানিব পাৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আনন্দ প্ৰকাশ কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে তেওঁলোকৰ শক্তি, উচ্চাকাংক্ষা আৰু ইতিবাচক দৃষ্টিভংগীয়ে আমাৰ ব্যক্তিগত মহাকাশ পৰিৱেশ তন্ত্ৰৰ সজীৱ মনোভাৱক প্ৰতিফলিত কৰে। তেওঁ সমগ্ৰ স্কাইৰুট দলটোক শুভেচ্ছা জনায়।
এক্সত দিয়া এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লিখিছে :
"স্কাইৰুট এৰ'স্পেচৰ পৱন চন্দনা আৰু নগা ভাৰত ডাকাৰ সৈতে একমত-বিনিময় কৰিলো।"
বিক্ৰম-১ৰ সফলতাৰ বিষয়ে স্বাভাৱিকতে তেওঁলোকৰ আলোচনাত স্থান লাভ কৰে। ইয়াৰ উপৰি আন বহু আকৰ্ষণীয় বিষয়ত আলোচনা কৰা হয়। তেওঁলোকে এইপৰ্যন্ত কৰা যাত্ৰা আৰু আগন্তুক পৰিকল্পনাৰ বিষয়ে জানিব পাৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সুখী হৈছো।
তেওঁলোকৰ শক্তি, উচ্চাকাংক্ষা আৰু ইতিবাচক দৃষ্টিভংগীয়ে আমাৰ ব্যক্তিগত মহাকাশ পৰিৱেশ তন্ত্ৰৰ সজীৱ মনোভাৱক প্ৰতিফলিত কৰে।
সমগ্ৰ স্কাইৰুট দললৈ শুভেচ্ছা।"

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Pawan Chandana and Naga Bharath Daka of Skyroot Aerospace
27 JUL 2026 10:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared that he had a great interaction with Pawan Chandana and Naga Bharath Daka of Skyroot Aerospace.
The Prime Minister noted that the success of Vikram-1 naturally featured prominently in their discussion, in addition to many other interesting subjects. He expressed happiness to hear about their journey so far and their insights on what lies ahead.
Shri Modi stated that their energy, ambition and positivity reflect the vibrant spirit of our private space ecosystem, and conveyed his best wishes to the entire Skyroot team.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"A great interaction with Pawan Chandana and Naga Bharath Daka of Skyroot Aerospace.
The success of Vikram-1 naturally featured prominently in our discussion, in addition to many other interesting subjects. Happy to hear about their journey so far and their insights on what lies ahead. Their energy, ambition and positivity reflect the vibrant spirit of our private space ecosystem.
Best wishes to the entire Skyroot team."