Prime Minister's Office
Prime Minister shares highlights from his address at the Bharat Innovates programme
14 JUN 2026 8:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from his address at the Bharat Innovates programme in France.
In a series of X posts, Shri Modi said;
“Come to India.
Work with us.
Design in India.
Develop in India.
And create solutions for the world.
@BharatInnov2026”
“Innovation is in India’s DNA.
The youth of India are innovating across sectors. They are finding solutions to pressing global challenges too.
@BharatInnov2026”
“Today, the world is looking towards technologies that are trusted, inclusive, human-centric and dedicated to the global good.
At such a time, India’s priority is clear…Technology for Humanity and Human-Centric Innovation.
@BharatInnov2026”
“Bharat innovates with scale and speed.
Bharat innovates for a sustainable future.
And Bharat innovates for the whole world.
@BharatInnov2026”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত ইন্নোবেতস থৌরমদা মহাক্কী ৱারোলগী মরুওইবশিং প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
14 JUN 2026 8:05PM by PIB Imphal
ফ্রান্সতা পাংথোকপা ভারত ইন্নোবেতস থৌরমদা মহাক্না ফোঙদোকখিবা ৱারোলগী মরুওইবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সতা পোষ্টশিংগী পরেং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত্ত লাকউ।
ঐখোয়গা থবক তৌমিন্নসি।
ভারত্ত দিজাইন তৌসি।
ভারত্ত শেমগৎসি।
অমসুং মালেমগী পাম্বৈশিং পুথোকসি।
@BharatInnov2026”
“ ইন্নোবেসন ভারতকী দি.এন.এদা য়াওরে।
ভারতকী নহারোলশিংনা হিরম কয়াদা অনৌবা থবকশিং পায়খৎলি। মালেমগী খুদোংচাদবশিং কোক্নবসু মখোয়না পাম্বৈশিং থিরি।
@BharatInnov2026”
“ঙসিদি, থাজবা য়ারবা, কাংলুপ খুদিংমক কোনশিনবা, মীওইবগী য়াইফনবা লৈবা অমসুং মালেমগী য়াইফনবা কৎথোক্লবা তেক্নোলোজিশিংগী মাইকৈদা মালেম্না য়েংলি।
অসিগুম্বা মতম অমদা, ভারতকী মরুওইবা নাখৈ শেংলে… মীওইবা খুন্নাইগীদমক তেক্নোলোজি অমসুং মীওইবগী য়াইফনবা ইন্নোবেসন।
@BharatInnov2026”
“ভারতনা পাক-চাউনা অমসুং য়াংনা অনৌবা থবক পায়খৎলি।
তুংকোইনা লৈহৌগদবা তুংলমচৎ অমগীদমক ভারতনা অনৌবা থবক পায়খৎলি।
অমসুং মালেম শীনবা থুংবগীদমক ভারতনা অনৌবা থবক পায়খৎলি।
@BharatInnov2026”