Prime Minister's Office
Prime Minister shares highlights from his address at the Bharat Innovates programme
14 JUN 2026 8:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from his address at the Bharat Innovates programme in France.
In a series of X posts, Shri Modi said;
“Come to India.
Work with us.
Design in India.
Develop in India.
And create solutions for the world.
@BharatInnov2026”
“Innovation is in India’s DNA.
The youth of India are innovating across sectors. They are finding solutions to pressing global challenges too.
@BharatInnov2026”
“Today, the world is looking towards technologies that are trusted, inclusive, human-centric and dedicated to the global good.
At such a time, India’s priority is clear…Technology for Humanity and Human-Centric Innovation.
@BharatInnov2026”
“Bharat innovates with scale and speed.
Bharat innovates for a sustainable future.
And Bharat innovates for the whole world.
@BharatInnov2026”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
'ভাৰত ইনোভেটছ' কাৰ্যসূচীত প্ৰদান কৰা তেওঁৰ ভাষণৰ মূল বিষয়সমূহ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
14 JUN 2026 8:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ফ্ৰান্সত অনুষ্ঠিত 'ভাৰত ইনোভেটছ' কাৰ্যসূচীত প্ৰদান কৰা তেওঁৰ ভাষণৰ মূল বিষয়সমূহ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এক্সৰ এলানি পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়;
"ভাৰতলৈ আহক।
আমাৰ সৈতে কাম কৰক।
ভাৰতত ডিজাইন কৰক।
ভাৰতত বিকাশ কৰক।
আৰু সমগ্ৰ বিশ্বৰ বাবে সমাধান সৃষ্টি কৰক।
@BharatInnov2026"
"উদ্ভাৱন ভাৰতৰ ডিএনএত আছে।
ভাৰতৰ যুৱপ্ৰজন্মই বিভিন্ন খণ্ডত উদ্ভাৱন কৰি আছে। তেওঁলোকে গুৰুত্বপূৰ্ণ গোলকীয় প্ৰত্যাহ্বানসমূহৰো সমাধান বিচাৰি উলিয়াইছে।
@BharatInnov2026"
"আজি, সমগ্ৰ বিশ্বই এনে প্ৰযুক্তিৰ দিশে চাই আছে যিবোৰ বিশ্বাসযোগ্য, সমাৱেশী, মানৱকেন্দ্ৰিক আৰু গোলকীয় কল্যাণৰ প্ৰতি সমৰ্পিত।
এনে এক সময়ত, ভাৰতৰ অগ্ৰাধিকাৰ স্পষ্ট... মানৱতাৰ বাবে প্ৰযুক্তি আৰু মানৱকেন্দ্ৰিক উদ্ভাৱন।
@BharatInnov2026"
"ভাৰতে ব্যাপক আৰু দ্ৰুতগতিত উদ্ভাৱন কৰে।
ভাৰতে এক বহনক্ষম ভৱিষ্যতৰ বাবে উদ্ভাৱন কৰে।
আৰু ভাৰতে সমগ্ৰ বিশ্বৰ বাবে উদ্ভাৱন কৰে।
@BharatInnov2026"