ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
‘ମନ କୀ ବାତ’ ଶୁଣିବା ପାଇଁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 MAY 2026 8:56PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୩୧ ମଇ ସକାଳ ୧୧ ଟାରେ ପ୍ରସାରିତ ହେବାକୁ ଥିବା 'ମନ କୀ ବାତ'ର ଆଗାମୀ ସଂସ୍କରଣ ଶୁଣିବା ପାଇଁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ସମାଜକୁ ଉନ୍ନତ କରୁଥିବା ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବା ସର୍ବଦା ଆନନ୍ଦଦାୟକ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ଆସନ୍ତାକାଲି, ୩୧ ମଇ ସକାଳ ୧୧ ଟାରେ #MannKiBaat କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ନିଶ୍ଚୟ ଶୁଣନ୍ତୁ। ଆମ ସମାଜକୁ ଉନ୍ନତ କରୁଥିବା ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଜୀବନ ଯାତ୍ରାଗୁଡ଼ିକୁ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବା ସଦା ସର୍ବଦା ଆନନ୍ଦଦାୟକ ଅଟେ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister invites citizens to tune in to ‘Mann Ki Baat’
30 MAY 2026 8:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens to tune in to the upcoming episode of Mann Ki Baat, scheduled to be broadcast on 31st May at 11 AM.
The Prime Minister said that it is always a delight to showcase inspiring life journeys that make society better.
Shri Modi wrote on X;
“Do tune in tomorrow, 31st May at 11 AM for the #MannKiBaat episode. It’s always a delight to showcase inspiring life journeys which make our society better.”