প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘মন কি বাত’ তানবা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা খঙহনখ্রে
30 MAY 2026 8:56PM by PIB Imphal
মে ৩১ গী অয়ুক পুং ১১ তাবদা শন্দোক্কদৌরিবা মন কি বাতকী তাঙ্কক তানবা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খঙহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি খুন্নাই অসি হেন্না ফগৎহনবা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইবা পুন্সিগী খোঙচৎশিং মশক তাকপা অসি মতম পুম্নমক্ত অপেনবা অমা ওইরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হয়েং, মে ৩১ গী অয়ুক পুং ১১ তাবদা #MannKiBaat তাবীয়ু। ঐখোয়গী খুন্নাই অসি হেন্না ফগৎহনবা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা পুন্সিগী খোঙচৎশিং মশক তাকপা অসি মতম পুম্নমক্ত অপেনবা অমা ওইরি।

Prime Minister's Office
Prime Minister invites citizens to tune in to ‘Mann Ki Baat’
30 MAY 2026 8:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens to tune in to the upcoming episode of Mann Ki Baat, scheduled to be broadcast on 31st May at 11 AM.
The Prime Minister said that it is always a delight to showcase inspiring life journeys that make society better.
Shri Modi wrote on X;
“Do tune in tomorrow, 31st May at 11 AM for the #MannKiBaat episode. It’s always a delight to showcase inspiring life journeys which make our society better.”