প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ নাগৰিকসকলক ‘মন কী বাত’ শুনিবলৈ আমন্ত্ৰণ
30 MAY 2026 8:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৩১ মে’ৰ পুৱা ১১ বজাত সম্প্ৰচাৰ হ’বলগীয়া ‘মন কী বাত’ৰ খণ্ডটো শুনিবলৈ নাগৰিকসকলক আমন্ত্ৰণ জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে সমাজক উন্নত কৰি তোলা অনুপ্ৰেৰণামূলক জীৱন যাত্ৰা প্ৰদৰ্শন কৰাটো সদায়েই আনন্দদায়ক।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্স-ত লিখিছে;
‘কাইলৈ, ৩১ মে’ৰ পুৱা ১১ বজাত #MannKiBaat ৰ খণ্ডটো শুনক। আমাৰ সমাজক উন্নত কৰি তোলা অনুপ্ৰেৰণামূলক জীৱন যাত্ৰা প্ৰদৰ্শন কৰাটো সদায় আনন্দদায়ক।’

Prime Minister's Office
Prime Minister invites citizens to tune in to ‘Mann Ki Baat’
30 MAY 2026 8:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited citizens to tune in to the upcoming episode of Mann Ki Baat, scheduled to be broadcast on 31st May at 11 AM.
The Prime Minister said that it is always a delight to showcase inspiring life journeys that make society better.
Shri Modi wrote on X;
“Do tune in tomorrow, 31st May at 11 AM for the #MannKiBaat episode. It’s always a delight to showcase inspiring life journeys which make our society better.”