প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ২২শুবা এসিয়ন য়ু.২০ এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপ্সতা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তনা মেদল ১৯ লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
01 JUN 2026 12:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ২২শুবা এসিয়ন য়ু-২০ এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপতা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তনা উৎখিবা শীংথানীংঙাই ওইরবা পরফোর্মেন্সকীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ১০ য়াওনা মেদল ১৯ ফংলকপগীদমক ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মসিগী মাইপাকপা অসিনা ভারতকী নহা ওইরিবা শান্নরোয়শিংগী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং মগুন অদু উৎলি।
মহাক্না আশা তৌখি মদুদি মসিগী মাইপাকপশিং অসিনা লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা ভারতকী নহা কয়াবু শান্ন-খোৎনবদা পুক্নিং থৌগৎকনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
“২২শুবা এসিয়ন য়ু-২০ এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ১০ য়াওনা মেদল ১৯ ফংলকপগীদমক ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মসিগী শীংথানীংঙাই ওইবা থবক অসিনা ভারতকী নহা ওইরিবা শান্নরোয়শিংগী থৌনা অমসুং হৈশিংবা উৎলি। মসিগী মাইপাকপশিং অসিনা লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা ভারতকী নহারোল কয়াদা শান্ন-খোৎনবগী লমদা চংশিন্নবা পুক্নিং থৌগৎকনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian contingent on winning 19 medals at 22nd Asian U20 Athletics Championships
01 JUN 2026 12:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated the Indian contingent for its outstanding performance at the 22nd Asian U20 Athletics Championships.
The Prime Minister congratulated the Indian contingent on winning 19 medals, including 10 Gold medals, at the Championships.
The Prime Minister said that the achievement reflects the determination and excellence of India’s young athletes.
He expressed hope that these accomplishments would inspire many more young Indians to pursue sports in the years to come.
The Prime Minister wrote on X;
“Congratulations to the Indian contingent at the 22nd Asian U20 Athletics Championships for winning 19 medals, including 10 Golds. This outstanding performance reflects the determination and excellence of India’s young athletes. May these achievements inspire many more young Indians to pursue sports in the years to come.”