প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আধুনিক ৰে’ল ব্যৱস্থাই কেনেদৰে পঞ্জাৱত প্ৰগতিৰ নতুন পথ মুকলি কৰিছে সেই সন্দৰ্ভত প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
13 MAY 2026 2:23PM by PIB Guwahati
আধুনিক ৰে’লৱে ষ্টেচন আৰু উন্নত নেটৱৰ্কে পঞ্জাৱত প্ৰগতিৰ নতুন পথ মুকলি কৰিছে সেই সম্পৰ্কীয় কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী ৰৱনীত সিং বিট্টুৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। শ্ৰী মোদীয়ে মন্তব্য কৰে যে এই পৰিৱৰ্তনে জনসাধাৰণৰ বাবে বহু সুযোগ কঢ়িয়াই আনিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
‘পঞ্জাৱত আধুনিক ৰে’ল ষ্টেচন আৰু উন্নত নেটৱৰ্কে প্ৰগতিৰ নতুন পথ মুকলি কৰিছে। এই পৰিৱৰ্তনে ইয়াৰ জনসাধাৰণৰ বাবে বহু সুযোগ কঢ়িয়াই আনিছে। কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী @RavneetBittu জীয়ে এই প্ৰবন্ধটোত পঞ্জাৱ কেনেদৰে সলনি হৈ আছে সেই বিষয়ে বৰ্ণনা কৰিছে।
এইটো নিশ্চিতভাৱে পঢ়ক!’

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how modern railway is opening new paths to progress in Punjab
13 MAY 2026 2:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared an article by Union Minister Shri Ravneet Singh Bittu, on how modern railway stations and an improved network are opening new paths to progress in Punjab. Shri Modi remarked that this transformation is bringing a wealth of opportunities for the people.
Shri Modi posted on X:
"In Punjab, modern railway stations and an improved network are opening new paths to progress. This transformation is bringing a wealth of opportunities for the people here. This article by Union Minister @RavneetBittu Ji illustrates how Punjab is changing.
Be sure to read it!"