প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অন্ধ্র প্রদেশকী কুরনুল জিলাদা থোকখিবা খুদোংথীবা থৌদোক অদুগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
16 APR 2026 9:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্ধ্র প্রদেশকী কুরনুল জিলাদা থোকখিবা থৌদোক অদুদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং মনুংদা প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.) দগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি হায়না লাউথোকখি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা Xতা অসুম্না ইখি;
অন্ধ্র প্রদেশকী কুরনুল জিলাদা থোকখিবা থৌদোক অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি। ঐহাক্না মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনিঃ PM @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over mishap in Kurnool district of Andhra Pradesh
PM announces ex-gratia
16 APR 2026 9:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the mishap in Kurnool district of Andhra Pradesh.
The Prime Minister extended his condolences to those who have lost their loved ones and prayed for the speedy recovery of the injured.
The Prime Minister announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister’s National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The mishap in Kurnool district of Andhra Pradesh is deeply painful. I extend my condolences to those who have lost their loved ones and pray for the speedy recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”