প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী পীতর মগ্যারনা হঙ্গেরীগী মীখলদা মায় পাকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
13 APR 2026 11:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী পীতর মগ্যার অমসুং তিসা পার্তীনা মখোয়গী শিংথানিংঙাই ওইবা মীখলদা মায় পাকখিবগীদমক্তা ঙসি থম্মোয় শেংনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারত অমসুং হঙ্গেরী অসি অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবগী মরী, মান্নবা মগুনশিং অমসুং অমগা অমগা ইকায় খুম্নবগী মরীনা পুন্সিল্লি। শ্রী মোদীনা পীতর মগ্যারগা নক্না থবক তৌমিন্নবা পাম্মি হায়না ফোংদোকখি। মহাক্না লৈবাক অনিগী মরক্তা নাকল অনিগী ওইবা তেংবাং পীনবা মখা তানা চেৎশিলহন্নবা অমসুং লমদম অনিগী মীয়ামগী অপুনবা চাউখৎপা অমসুং য়াইফ-থৌরাংগীদমক মরুওইবা ভারত-ই.য়ু.গী মরী চেৎশিলহনবা পাম্মি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা ইখি:
"শ্রী পীতর মগ্যারবু থম্মোয় শেংনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। পীতর মগ্যার অমসুং তিসা পার্তীনা মখোয়গী মীখলদা মায় পাকখিবা অদুদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারত অমসুং হঙ্গেরীগী মরক্তা অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবগী মরী লৈনরি, মান্নবা মগুনশিং লৈমিন্নরি অমসুং অমগা অমগা ইকায় খুম্নবা লৈ। ঐহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মরী অসি হেন্না চেৎশিলহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগী অপুনবা চাউখৎপা অমসুং য়াইফনবগীদমক ভারত-য়ু.ই. স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ অসি খুমাং চাউশিলহন্নবা অদোমগা নক্না থবক তৌমিন্নবা পাম্মি।
@magyarpeterMP "

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Péter Magyar on election victory in Hungary
13 APR 2026 11:40AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartiest congratulations to Mr. Péter Magyar and the Tisza Party on their resounding election victory.
The Prime Minister remarked that India and Hungary are bound by a deep-rooted friendship, shared values, and enduring mutual respect. Shri Modi stated that he looks forward to working closely with Mr. Magyar to further strengthen bilateral cooperation between the two nations and advancing the vital India-EU Strategic Partnership for the shared prosperity and well-being of the people of both regions.
The Prime Minister wrote on X:
"Heartiest congratulations to Mr. Péter Magyar and the Tisza Party on your resounding election victory. India and Hungary are bound by deep-rooted friendship, shared values and enduring mutual respect. I look forward to working closely with you to further strengthen our bilateral cooperation and to advance the vital India-EU Strategic Partnership for the shared prosperity and well-being of our peoples.
@magyarpeterMP "