প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাতকী সুরেন্দ্রনগর জিলাদা থোকখিবা অৱাবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
13 APR 2026 11:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গুজরাতকী সুরেন্দ্রনগর জিলাদা থোকখিবা নুংঙাইতবা থৌদোক অদুদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
অৱাবা ওইরবা থৌদোক অসিদা মখোয়গী নক্নবা মীওইশিং অমসুং নুংশিজরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী অৱাবা ফোংদোকখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি অশোকপা মীওই পুম্নমক অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা মহাক্না থৌনিরি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা ইখি:
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "গুজরাতকী সুরেন্দ্রনগর জিলাদা থোকখিবা খুদোংথীবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগীদমক থম্মোয় শেংনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in a tragic incident in Surendranagar District, Gujarat
13 APR 2026 11:32AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep distress over the unfortunate mishap that occurred in Surendranagar district, Gujarat.
The Prime Minister extended his heartfelt condolences to the families who have lost their near and dear ones in this tragic incident. Shri Modi stated that he is praying for the speedy recovery of all those who sustained injuries.
The Prime Minister wrote on X:
"The mishap in Surendranagar district, Gujarat, is deeply distressing. Heartfelt condolences to those who have lost their loved ones. Prayers for the speedy recovery of the injured."