প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নুপীনা লুচিংবা লৈঙাকলোনগীদমক ভিজন উৎলদুনা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
07 APR 2026 12:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাংগী মন্ত্রী শ্রীমতি অন্নপুর্না দেবীনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে, মসিনা ভারত্তা নুপীশিংনা লুচিংবা লৈঙাকলোনগী হেন্না ফবা রোদমেপ অমা উৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি:
"রেপ্রজেন্তেসন হায়বসি তশেংনা ইথিল পীবা ঙম্বদা ওন্থোক্কদবনি। সরকারনা মতম পুম্নমক্তা নারী শক্তিবু মওং খুদিংমক্তা মরু ওইনা লৌদুনা লাক্লি মরম অদুনা নারী শক্তি ভন্দন আদিনিয়মনা য়ুম্ফম ওইদুনা ভারত অসি নুপীশিংনা লুচিংবা লৈঙাক্লোনগী মায়কৈদা চংশিল্লি। মসি বিক্সিত ভারতকী মরুওইবা য়ুম্বী অমসুনি!
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রীমতী @ Annapurna4BJPগী আর্তিকল অসিনা মাংলোমদা চঙশিনগদবা খোঙথাংশিং অদু শন্দোক্না তাক্লি। মসি পাবিয়ু।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the vision for women-led governance
07 APR 2026 12:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article authored by the Union Minister for Women and Child Development, Smt. Annpurna Devi, which outlines the roadmap for greater women-led governance in India.
The Prime Minister wrote on X:
"Representation must translate into real influence. The government has always prioritised Nari Shakti in every form, hence, with the Nari Shakti Vandan Adhiniyam laying the foundation, India is moving towards greater women-led governance. This is also a key pillar of a Viksit Bharat!
Union Minister Smt. @Annapurna4BJP’s article outlines the roadmap ahead. Give it a read."