প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী পোরবন্দরদা পাংথোকপা মাধবপুর মেলাগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
29 MAR 2026 10:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী পোরবন্দরদা পাংথোক্লিবা মাধবপুর মেলাগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি থৌরম অসিনা ঐখোয়গী মতিক-ময়াই লৈরবা চৎনবীবু ময়েক শেংহল্লি অমসুং মসিগা লোয়ননা গুজরাত অমসুং অৱাং নোংপোক্কী মরক্তা মতম চুপ্পগী ওইবা চৎনবীগী মরী অসি মপাঙ্গল কনখৎহল্লি। “কুহ্মৈ অসিনা তোঙান তোঙানবা চৎনবী কয়া পুনশিল্লি, মসিনা ‘এক ভারত, শ্রেষ্ঠ ভারত’কী অশেংবা ৱাখল্লোন অদু উৎলি। ঐহাক্না মীপুম খুদিংমকপু মসিগী মেলা অসিদা লাক্নবা হায়জরি!” হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
২০২২গী এপ্রিল থাগী মন কী বাত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মাধবপুর মেলাগী মরুওইবা অমসুং ঐখোয়গী চৎনবীদা মসিগী মরুওইবা অদুগী মতাংদা ঙাংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
“গুজরাতকী পোরবন্দরদা পাংথোক্লিবা মাধবপুর মেলাগীদমক ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
থৌরম অসিনা ঐখোয়গী মতিক-ময়াই লৈরবা চৎনবীবু ময়েক শেংহল্লি অমসুং মসিগা লোয়ননা গুজরাত অমসুং অৱাং-নোংপোক্কী মরক্তা লৈরিবা মতম চুপ্পগী ওইবা চৎনবীগী মরী অদুসু মপাঙ্গল কনখৎহল্লি।
হায়রিবা কুহ্মৈ অসিনা তোঙান তোঙানবা চৎনবী কয়া পুনশিলহল্লি, মসিনা "এক ভারত, শ্রেষ্ঠ ভারত"কী অশেংবা ৱাখল্লোন অদু উৎলি। ঐনা মীপুম খুদিংমকপু মসিগী মেলা অসিদা লাক্নবা হায়জরি!”
“২০২২গী এপ্রিলগী #MannKiBaatতা ঐনা মাধবপুর মেলাগী মরুওইবা অমসুং ঐখোয়গী কলচরদা মসিগী মরুওইবা অদুগী মতাংদা ঙাংখি। অদোম্না মদুবু তাবিয়ু...”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on Madhavpur Mela in Porbandar, Gujarat
29 MAR 2026 10:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings for the ongoing Madhavpur Mela taking place in Porbandar, Gujarat. Shri Modi remarked that this vibrant celebration highlights our glorious culture and at the same time it reinforces the timeless cultural bond between Gujarat and the Northeast. “This festival brings together diverse traditions, reflecting the true spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat.’ I call upon people to visit this Mela!”, Shri Modi stated.
The Prime Minister spoke about the significance of the Madhavpur Mela and its importance in our culture in Mann Ki Baat programme of April 2022.
The Prime Minister posted on X:
“My best wishes for the ongoing Madhavpur Mela taking place in Porbandar, Gujarat.
This vibrant celebration highlights our glorious culture and at the same time it reinforces the timeless cultural bond between Gujarat and the Northeast.
This festival brings together diverse traditions, reflecting the true spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat.’ I call upon people to visit this Mela!”
“In the #MannKiBaat programme of April 2022, I spoke about the significance of the Madhavpur Mela and its importance in our culture. Do listen…”