প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুজৰাটৰ পোৰবন্দৰত মাধৱপুৰ মেলাৰ উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
29 MAR 2026 10:23AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুজৰাটৰ পোৰবন্দৰত মাধৱপুৰ মেলাৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে এই উজ্জীৱিত উৎসৱে আমাৰ গৌৰৱময় সংস্কৃতিৰ উজ্জ্বলতা আৰু গুজৰাট আৰু উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ মাজৰ সাংস্কৃতিক সম্পৰ্কক অধিক শক্তিশালী কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে এই উৎসৱে বিভিন্ন পৰম্পৰাক একত্ৰিত কৰে, যি 'এক ভাৰত, শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত'ৰ প্ৰকৃত ভাবনা প্ৰতিফলিত কৰে। মই সকলোকে এই মেলালৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছো।
২০২২ চনৰ এপ্ৰিল মাহৰ 'মন কী বাত'ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মাধৱপুৰ মেলাৰ তাৎপৰ্য আৰু আমাৰ সংস্কৃতিত ইয়াৰ গুৰুত্বৰ বিষয়ে উল্লেখ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স হেণ্ডেলৰ এটা পোষ্টত কয়ঃ
গুজৰাটৰ পোৰবন্দৰত মাধৱপুৰ মেলাৰ বাবে মোৰ আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো।
এই উজ্জীৱিত উৎসৱে আমাৰ গৌৰৱময় সংস্কৃতিৰ উজ্জ্বলতা প্ৰদৰ্শন কৰাৰ লগতে গুজৰাট আৰু উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ মাজৰ সাংস্কৃতিক সম্পৰ্কক অধিক শক্তিশালী কৰিব।
এই উৎসৱে বিভিন্ন পৰম্পৰাক একত্ৰিত কৰি 'এক ভাৰত, শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত'ৰ প্ৰকৃত ভাবনা প্ৰতিফলিত কৰে। মই সকলোকে এই মেলালৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছো।
২০২২ৰ এপ্ৰিলৰ #মন কী বাত কাৰ্যসূচীত মই মাধৱপুৰ মেলাৰ তাৎপৰ্য আৰু আমাৰ সংস্কৃতিত ইয়াৰ গুৰুত্বৰ বিষয়ে উল্লেখ কৰিছিলো। শুনাক…”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on Madhavpur Mela in Porbandar, Gujarat
29 MAR 2026 10:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings for the ongoing Madhavpur Mela taking place in Porbandar, Gujarat. Shri Modi remarked that this vibrant celebration highlights our glorious culture and at the same time it reinforces the timeless cultural bond between Gujarat and the Northeast. “This festival brings together diverse traditions, reflecting the true spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat.’ I call upon people to visit this Mela!”, Shri Modi stated.
The Prime Minister spoke about the significance of the Madhavpur Mela and its importance in our culture in Mann Ki Baat programme of April 2022.
The Prime Minister posted on X:
“My best wishes for the ongoing Madhavpur Mela taking place in Porbandar, Gujarat.
This vibrant celebration highlights our glorious culture and at the same time it reinforces the timeless cultural bond between Gujarat and the Northeast.
This festival brings together diverse traditions, reflecting the true spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat.’ I call upon people to visit this Mela!”
“In the #MannKiBaat programme of April 2022, I spoke about the significance of the Madhavpur Mela and its importance in our culture. Do listen…”