প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নবরোজনা লাকপদা মীপুম খুদিংমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
21 MAR 2026 8:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নবরোজকী অখন্নবা থৌরমদা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি:
“নবরোজকী অখন্নবা থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
চাউখৎপা অমসুং নুংঙাইবনা থনবা চহি অমগীদমক থৌনিজরি। মীপুম খুদিংমক হকচাং ফনা লৈবা অমসুং মঙলান খুদিংমক মপুং ফাবা ওইরসনু। নবরোজ মুবারক!”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to everyone on Navroz
21 MAR 2026 8:17AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his warm greetings to the nation on the special occasion of Navroz.
The Prime Minister wrote on X:
"Greetings on the special occasion of Navroz.
Praying for a year filled with prosperity and joy. May everyone be healthy and may all aspirations be realised.
Navroz Mubarak!"