প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী মপাঙ্গল কনবা ইনর্জী ইকোসিস্তেম অমসুং তুং কোইগদবা তুংলমচৎকী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়ার তৌখ্রে
18 MAR 2026 1:25PM by PIB Imphal
ভারতকী ইনর্জী সেক্তরগী ওল্লক্লিবা খোঙচৎকী মতাংদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী মনোহর লাল খত্তরনা ইবা আর্তিকল অমগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি ফোংদোকখ্রে।
ভারতনা মপাঙ্গল কনবা ইনর্জী ইকোসিস্তেম অমা শেমগৎলকপা অমসুং তুংগী মথৌ তাবশিংগীদমক তুং কোইগদবা ফীভম অমা শেমগৎলিবা অসিগী মতাংদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী মনোহর লাল খত্তরনা মহাক্কী ৱাখল্লোন থম্লি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি। চাওখৎপা ভারত অমগীদমক ৱাশক্লিবা ভারতকী ইনর্জীগী খুজিল থৌরাংশিংগী মতাংদা মপুং ফানা খঙনবগীদমক আর্তিকল অসি পাবিনবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা পুক্নিং থৌগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ইদুনা থাগৎলকখি:
"ভারতনা মপাঙ্গল কনবা ইনর্জী ইকোসিস্তেম অমা শেমগৎপা অমসুং তুংগী মথৌ তাবশিংগীদমক তুং কোইগদবা ফীভম অমা শেমগৎলিবা অসিগী মতাংদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @mlkhattar না মহাক্কী ৱাখল্লোন ফোংদোক্লি!
চাওখৎপা ভারত অমগীদমক ৱাশক্লিবা ভারতকী ইনর্জীগগী খুজিল থৌরাংশিং অসিগী মতাংদা মপুং ফানা খঙনবগীদমক আর্তিকল অসি পাবিয়ু।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on India's robust energy ecosystem and sustainable future
18 MAR 2026 1:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister today highlighted a featured article by Union Minister Shri Manohar Lal Khattar regarding the evolution of India’s energy sector.
The Prime Minister noted that Union Minister Shri Manohar Lal Khattar reflects on how India is powering a robust energy ecosystem and shaping a sustainable atmosphere for future needs as well. The Prime Minister encouraged readers to engage with the piece to get an exact idea of India's energy policies that promise a Viksit Bharat.
The Prime Minister wrote on X:
"Union Minister Shri @mlkhattar reflects on how India is powering a robust energy ecosystem and shaping a sustainable atmosphere for the future needs as well!
Read this piece to get an exact idea of India's energy policies that promise a Viksit Bharat."