প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ শক্তিশালী শক্তি পৰিবেশতন্ত্ৰ আৰু বহনক্ষম ভৱিষ্যত সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ
18 MAR 2026 1:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আজি ভাৰতৰ শক্তি খণ্ডৰ বিকাশ সন্দৰ্ভত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মনোহৰ লাল খট্টৰৰ এটা বিশেষ প্ৰবন্ধৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মনোহৰ লাল খট্টৰে ভাৰতে কেনেদৰে এক শক্তিশালী শক্তি পৰিবেশতন্ত্ৰ শক্তিশালী কৰি তুলিছে আৰু ভৱিষ্যতৰ প্ৰয়োজনীয়তাৰ বাবেও এক বহনক্ষম পৰিবেশ গঠন কৰিছে, সেই বিষয়ে প্ৰতিফলিত কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পাঠকসকলক এই প্ৰবন্ধটোৰ সৈতে জড়িত হ’বলৈ উৎসাহিত কৰে যাতে ভাৰতৰ শক্তি নীতিৰ বিষয়ে সঠিক ধাৰণা পোৱা যায়, যিয়ে বিকশিত ভাৰতৰ প্ৰতিশ্ৰুতি প্ৰদান কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত লিখিছেঃ
‘কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মনোহৰ লাল খট্টৰে ভাৰতে কেনেদৰে এক শক্তিশালী পৰিবেশতন্ত্ৰ গঢ়ি তোলাৰ লগতে ভৱিষ্যতৰ প্ৰয়োজনীয়তাৰ বাবেও এক বহনক্ষম পৰিবেশ গঢ়ি তুলিছে, সেই বিষয়ে প্ৰতিফলিত কৰিছে!
ভাৰতৰ শক্তি নীতিৰ বিষয়ে সঠিক ধাৰণা পাবলৈ এই খণ্ডটো পঢ়ক, যিয়ে বিকশিত ভাৰতৰ প্ৰতিশ্ৰুতি প্ৰদান কৰে।’

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on India's robust energy ecosystem and sustainable future
18 MAR 2026 1:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister today highlighted a featured article by Union Minister Shri Manohar Lal Khattar regarding the evolution of India’s energy sector.
The Prime Minister noted that Union Minister Shri Manohar Lal Khattar reflects on how India is powering a robust energy ecosystem and shaping a sustainable atmosphere for future needs as well. The Prime Minister encouraged readers to engage with the piece to get an exact idea of India's energy policies that promise a Viksit Bharat.
The Prime Minister wrote on X:
"Union Minister Shri @mlkhattar reflects on how India is powering a robust energy ecosystem and shaping a sustainable atmosphere for the future needs as well!
Read this piece to get an exact idea of India's energy policies that promise a Viksit Bharat."