Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, extends warm greetings to the NCB personnel on their Raising Day
A premier agency dedicated to shielding our youth from drugs, NCB shoulders responsibility with deftness
NCB is advancing Modi Ji's vision of drug-free India at remarkable pace
Nation salutes their dedication and patriotism
17 MAR 2026 11:21AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, extended warm greetings to the personnel of the Narcotics Control Bureau (NCB) on the occasion of their Raising Day today.
In a post on X, Union Home Minister Shri Amit Shah, “Warm greetings to NCB personnel on their Raising Day. A premier agency dedicated to shielding our youth from drugs, NCB shoulders responsibility with deftness and is advancing Modi Ji's vision of drug-free India at remarkable pace. Nation salutes their dedication and patriotism.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী‌ গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেশন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা এন.সি.বি.গী থৌমীশিংদা মখোয়গী রাইজিং দেগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
নহাশিংবু দ্রগতগী ঙাকথোক্নবা কত্থোক্লবা অৱাংবা থাক্কী এজেন্সী অমা ওইরিবা, এন.সি.বি.না থৌদাং মতিক চানা লৌরি
এন.সি.বি.না মোদী জীগী দ্রগ শীজিন্নদবা ভারতকী মঙলানবু শিংথানিংঙাই ওইবা খোঙজেলদা মাঙলোমদা পুরি
লৈবাক অসিনা মখোয়গী কত্থোকপা অমসুং লৈবাক নিংবগী ঈথিলবু ইকাইখুম্নবা উৎলি
17 MAR 2026 11:21AM by PIB Imphal
কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেশন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা এন.সি.বি.গী থৌমীশিংগী মফমদা মখোয়গী রাইজিং দেগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হায়খি, “এন.সি.বি.গী থৌমীশিংগী মফমদা রাইজিং দেগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। নহাশিংবু দ্রগতগী ঙাকথোক্নবা কত্থোক্লবা অৱাংবা থাক্কী এজেন্সী অমা ওইরিবা, এন.সি.বি.না থৌদাং মতিক চানা লৌরি অমসুং মোদী জীগী দ্রগ শীজিন্নদবা ভারতকী মঙলানবু শিংথানিংঙাই ওইবা খোঙজেলদা মাঙলোমদা পুরি। লৈবাক অসিনা মখোয়গী কত্থোকপা অমসুং লৈবাক নিংবগী ঈথিলবু ইকাইখুম্নবা উৎলি।”