Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, extends warm greetings to the NCB personnel on their Raising Day
A premier agency dedicated to shielding our youth from drugs, NCB shoulders responsibility with deftness
NCB is advancing Modi Ji's vision of drug-free India at remarkable pace
Nation salutes their dedication and patriotism
17 MAR 2026 11:21AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, extended warm greetings to the personnel of the Narcotics Control Bureau (NCB) on the occasion of their Raising Day today.
In a post on X, Union Home Minister Shri Amit Shah, “Warm greetings to NCB personnel on their Raising Day. A premier agency dedicated to shielding our youth from drugs, NCB shoulders responsibility with deftness and is advancing Modi Ji's vision of drug-free India at remarkable pace. Nation salutes their dedication and patriotism.”

গৃহ মন্ত্ৰালয়
এন চি বিৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে কৰ্মচাৰীসকলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ
আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলক ড্ৰাগছৰ পৰা ৰক্ষা কৰাৰ বাবে উৎসর্গীকৃত এটা প্ৰধান সংস্থা এন চি বিয়ে দক্ষতাৰে দায়িত্ব বহন কৰিছে
মোদী জীৰ ড্ৰাগছমুক্ত ভাৰতৰ দৃষ্টিভংগীক এন চি বিয়ে উল্লেখনীয় গতিত আগুৱাই লৈ গৈছে
তেওঁলোকৰ নিষ্ঠা আৰু দেশপ্ৰেমক অভিবাদন ৰাষ্ট্ৰৰ
17 MAR 2026 11:21AM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি নাৰ্ক’টিকছ কণ্ট্ৰ’ল ব্যুৰ’ (এন চি বি)ৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ইয়াৰ কৰ্মচাৰীসকলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়- ‘এন চি বিৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ইয়াৰ কৰ্মচাৰীসকলক শুভেচ্ছা জনাইছো। আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলক ড্ৰাগছৰ পৰা সুৰক্ষিত কৰাৰ বাবে সমৰ্পিত এক প্ৰধান সংস্থা এন চি বিয়ে দক্ষতাৰে দায়িত্বৰ সৈতে মোদী জীৰ ড্ৰাগছ-মুক্ত ভাৰতৰ দৃষ্টিভংগীক উল্লেখযোগ্য গতিত আগুৱাই লৈ গৈছে। ৰাষ্ট্ৰই তেওঁলোকৰ নিষ্ঠা আৰু দেশপ্ৰেমক অভিবাদন জনাইছে।’